Om OSO Energy

OSO Energy, som er en del av OSO Hotwater Group, fokuserer på hvordan varmtvannsberedere kan bidra til en mer bærekraftig fremtid. Det finnes millioner av beredere der ute som kan brukes som et nettverk av termiske batterier.

50 år med miljøfokus

OSO er en av Norges første miljøbedrifter med over 50 års innsats for å forene menneske, miljø og industri.  Miljøsatsningen i OSO startet i 1956 med Reidar Braathen jr., som skapte «Skandinavias mest miljøvennlige selskap» (SCANVAC prisen). Etter 50 år med kontinuerlig innsats for både indre- og ytre miljø, tildelte GRIP v/ miljøvernminister Arild Hareide OSO «Glassbjørnen» hederspris for vårt miljøarbeid. Takket være trofast tillit fra våre kunder har OSO blitt et begrep både for varmtvann og miljøvern. Produkter med ekstremt lang levetid og markedets laveste varmetap er vårt viktigste bidrag til miljøregnskapet, i tillegg til en produksjon uten miljøskadelige utslipp av noe slag. Kjærlighet til naturen er fundamentet for vårt miljøengasjement, og målsetningen er den samme som for 50 år siden; VERN VÅR VAKRE VERDEN

Produksjon i verdensklasse

OSO har bestemt seg for å produsere i Norge – mot alle odds. Vi har motvirket verdens høyeste kostnadsnivå med kontinuerlig automasjon gjennom 40 år og er stolte av å være en av Norges mest robotiserte virksomheter. Satsningen gir OSO flere konkurransefortrinn og muligheten til å levere den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris. Familieeierskapet er langsiktig med høy investeringsvilje for å holde kompetanse og arbeidsplasser i Norge.

Kvalitet

Gjennom 60 år har vi perfeksjonert den rustfrie berederen. Den optimale kombinasjon av materialvalg, automatisert produksjon og intelligente løsninger gir OSO produktene uslåelig kvalitet.

Energieffektivitet

OSO beredere har markedets laveste varmetap og er designet for maksimal effektivitet. Det gir våre produkter det laveste strømforbruket og enestående livsløpsøkonomi for våre kunder.

Miljø

50 års innsats for å forene industri og miljø, og tildelt hedersprisen «Glassbjørnen» for unik miljøinnsats. Vår målsetning har vært den samme i tre generasjoner: Vern Vår Vakre Verden.

Ønsker du å lese mer om OSO Hotwater?

Skroll til toppen